W E L C O M E !

W E L C O M E !

Monday, June 17, 2013

awak awak.. ap yang saya nak cakap nie awak ckp marah eh ?? sebenar nya sayaaa sayaaaa.. saya nak cerita kat awak something nie.. saya cerita nie ikhlas dari hati saya. sumpahh saya tak tipu. tuhan marah taw kalau org tipu niee.. saya happy sangat bile dapat bersama awak.. eh tak tak best la panggil awak saya.. nak panggil nobit czu boleh ?? hee :D ok sebenarnye nobit suke sangat czu layan nobit mcm budak budak. sapu kan bedak kat badan. sapu bedak kat mukee.. hee sweet la awak niee.. tak sangke nobit boleh dapat gf yg sweet mcm czu niee.. jp nobit happy time niee. awak ingat tak gambar kat bwh tu, time tu czu yang buat kan. hee konon sweet la niy :D


time tu kite pergi gambang mandi water park, happy sangat time tu kan czu kan.. hee tapi mesti czu dah benci kan gambar mcm tu. sbb nobit penah buat czu sakit hati pasal gambar mcm kat atas tu.. tapi yg nie czu yang buat kan.. huhu . tapi tape. kite dah janji kan nak mule kan buku baru kite. kite buang yang keruh then kite amik la yang jernih.. tapi satu gambar nie nobit mmg tak dapat lupe.. gambar nie time tu kite nak tgok movie kat wangsa walk.. kite lepak kat tangge sbb movie tu start lambat lagi, kite makan kat kedai mamak tu, nme kedai tu pown nobit dah lupe lor sayang. hee :D nak tgok tak gambar kite time tu ?? 


cak !!! 



topi yang czu pakai tu topi si buntal punye kan ? hee apa la czu niee.. nobit rindu sgt kat czu lol.. oh tidak kenapa hati aku nie dah mcm kena curi.. czu curi hati nobit eh ?? huhu eh eh czu igt tak gambar nie ?? time nie kite nak pergi kenduri kawen sape nth nobit pown lupee.. hee :D


eh eh gigi awak rongak ehh ?? hee tapi awak cantik sangat time tu. saya rindu sangat waktu tu. gambar tu kite snap kat tangge rumah kamu.. hee :D eh czu nobit nak ckp kat czu nie. yg nobit nak czu tahu satu je. sumpah nobit tak tipu. nobit syg sgt kat czu.. nobit harap peluang yang czu bg kat nobit nie. nobit takkan sia sia kan peluang nie. terima kasih banyak banyak sbb czu bagi peluang untuk kali yang terakhir.. ILOVEYOUSOFUCKINDAMNMUCH nur zahirah binti idris <3 

No comments:

Post a Comment