W E L C O M E !

W E L C O M E !

Wednesday, July 27, 2011

tutorial II

salam warge internet :) aha act eira update blog nak ltk 1 link vdeo hoho :p haihhh tgk je lahh x mau ckp byk :p
location : hostel (bersepah ken bilik ank dare haha)
video
so how??? haha nerves kowt, sorry pkai lngan pndek ^^ btw kli ni byk sikit borak tu pun nak hilng nerves ! haha ade ap2 pertnyaan boleh komen :) eira time evything ^^ gudluck yeah !

Saturday, July 16, 2011

happy wif them :)

okei 1stly ini bf aku :) knl ken azrol safwan bin nor azlan :)


comel ken :) sumpah aku syg sgt kt die n aku hppy sgt ngn die even ktrang jauh ^^ gud news is die nak tukar prktikal kt kl dkt ngn aku ^^ hee selase ni die turun kl xcted giler doe nak jumpe :) die ade time aku susah, aku apprcte giler :) hee sbb tu aku syg die ^^ ouhh yeah n aku jtuh cinte kt RD die heeee  XD

2nd story aku nak cite bout my stdnt life :) happy wif them sbb aku dpt mmber yg kple giler doe ! heee
yg niwh cik ayin puyin :) die roomate aku , dah puas romen ngn die haha ! ktrang kenal time orentasi otw nak g bilik borak2 punye lah sakan upe nye 1 bilik hahaha, die otk giler best kalau lepak ngn die sbb die selalu tmn ken aku if aku boring lpk dpn lif ^^ hahaa ade lah bnde yg kami buad :p lepas dah puas romen aku tukar org pulk hee nak tau sape kne larhh bce lgi :D

yg ni pula nisa sepet :) die dah jumpe cinta hati die ouhh ^^ untong lah ade org sayang :) die ni aku pggil die sepet sbb nye kalau die gelak mate die hilng blik kg :p
die ni sllu tdoe bilik ktrang heee mlm je kitrong masuk air ! mesti pnye :) ari tu boleh pulk die bkak zikir amboii perli doe ! haha die kompem tdoe sblah aku ^^ perghh best doe dpt rabe die hahaha joke act die aku rpt sbb byk aku stry kt die tentang aku or kalau ade prob :) 

eh wait ade lgi sorang :) die ni budak hot setap s.p ! hahaha bangge doe kwn ngn die ^^ die ni cantik, otk giler sume ade ! hahaha kuad bahan org doe then die nih stone ta de prsaan, pakai buad je but careless sikit lah hahaha ade skli tu die kene bhana ngn fasi ktrang mlm2 marathon :) sbb die nih hiper ske berlari hahahah aku tatau larhh ape yg die keja nye :) ouhh lupe na bgi tau name die lia :)
hahaha gmbr aku je lebih mesti larhh blog aku hahahah time ni die tgh kusyuk sikit main game --' org tgh briefing pulak tu hoho ! search lahh fb die lia ali :)

n the last story kwn aku time sekolah smpai skunk still contct :) tdi lepak ngn dorang giler lah  sume dah up, dlu time sekolah muke masing2 mnx penyepak doe --' hee yg shyra ni stdy kt melake n yg hafis n shahri stdy kt kl jugak same ngn aku tpi lain kolej larhh ^^
hodoh sial gmbr aku hahahaha duli ape aku ^^ ouhh yg hujung tu hafis yg tgh shyra :) shari drve tu yg ta de pic tu hoho ^^ but now masing2 dah uad hal msing2 :( sedih doe tpi 1day nnti ktrang na uad reunion :)

c happy ken :) even bff aku dah pergi tggl ken aku, ex bf aku dah bnci aku ^^ tpi aku still ade mereka n aku ta pnh lupe kenangn wif them :) trully frens doe , susah nak cri tau ^^ okei bye :D

Saturday, July 9, 2011

azrol safwan bin nor azlan :)

nobittttt 4 athun selame ni i sbr tunggu u fially :) omjayyyyyy sume nye berubah n ape yg i harap ken jadi kenaytaan :) bittttt i hope u ta ken tggal ken i dah, sumpah i ta sggup 4 tahun i tggu u :(  jgn uad i sedih lgi tau :)
bit, siyesly aku syg kau, klu x ... x de nye aku nak tggu kau ^^ aku hppy wif kau :) u chnge my life yeah truelly mmg ta penah terlintas kt aty aku na lupe ken kau ^^


ouh yeah btw korang pasan tak sume pic aku dlm fb ade rantai love, tu dah 3 tahun aku jage, n ade 1 lgi dlu die penah bgi aku singgit smpai skunk aku simpan n duit tu aku lipat jdi love ^^ heeeee aku syg kau giler babi :)


tpiiiiiii bile dah relation die pulak kene prctikal 6 bulan kt perak :( sumpah ta boleh trme !!! arghhhh dah larhh 4 tahun, skunk tmbah 6 bulan ?? sbr eira nnti azrol na masuk mmc jugak ^^ trust him okei ...

hee nnti na update lgi :) n na tukar gmbr ^^ bye sume :)