W E L C O M E !

W E L C O M E !

Saturday, October 22, 2011

23/10/2011

everything done AZRUL SAFFWAN BIN NOR AZLAN :( yeah kau dah freedom :') even kite dah x de pape aku nak kau tahu yg aku x pernah lupe kan kau selame 4 tahun kite kenal.. aku x pernah lintas pun nak cari lain.. kenape kite selalu gaduh sebab bnde bodoh ? tapi aku x pernah salah kan kau, mybe aku terlalu bodoh kot sbb x paham kau.. yeah sbb tu aku selau ngalah setiap kali kite gaduh.. walau pun bnde tu buat aku pedih sakittt sgt !   yurp, aku yg na break sbb aku tak tahan bukan sbb dgn perangai kau tapi sebab aku tak nak kau sakit hati lagi.. aku rase dgn care ni kau boleh cari yg lain.. thnx kau block aku kau pggil aku bitch ! yeah bodoh kan aku, dah terang2 kau mmg tanak kt aku tapi aku still mengharap kan kau.. kite dah happy nak jumpe nak tidur umh aku tibe2 x sangke kan bnde nak jadi, ape aku boleh buat.. kenape aku x buang sume older post ? okei now aku jawab, sebab aku dah TAK perlu kan die lagi so ak rase yg die tu ta pernah wujud dlm hidup aku sampai aku lupe yg aku pernah update blog psal die :) sebab tu lah sebab aku x pernah kenal sape ex aku yg dulu ! aku kenal kau je, kenal kau sumpah.. rantai kau, duit kau, name aku, gambar kite mmg tidak aku nak buang ;') aku tau teddy dlm kete kau akn buang duit tu kau akn pakai.. x pe aku redha, azrol aku bersumpah aku mmg x pernah nak buat mcm ni..

weyhh kau igt x kau pernah ckp yg kau x suke aku cntct ngn ex aku lgi even kawan die.. okei aku block dorang :) tapi one day kau terkantoi cht ngn ex kau dila aku diam then aku block depan kau, lepas tu satomi pulak.. now kau cntct ngn kawan die, kau pikir persaan aku mcm mne ? pernah x aku skye ngn org lain sampai nak peluk bagai, slh kau aku tak pernah nak gaduh.. aku maaf ken kau, kau kate kau bgi aku byk peluang, tapi kau x sedar yg aku byk bgi kau peluang ? 4 tahun aku tggu kau :')

mybe kite x de jodoh.. azrol kau jage diri, kenapa aku nak tahan hubungan ni sbb aku tau kau x kan kekal lame ngn pompuan lain, knp aku carring kan kau sbb aku tau x de pompuan yg sanggup nangis sampai kene maki ngn kau kenapa aku selalu mengalah kalau kite gaduh sbb aku tau x de perempau nyg sanggup tahan layan kerenah kau tu, kenapa aku risau kan kau sebab aku tau x kan ade perempaun yg kesah pasal kau.. kenapa aku selalu bebel ngn kau sebab ta de perempaun yg sanggup bebel kat kau sampai tahap kritikal sekali :') tapi kau ?? thnx azrol i wish that i can still accept you :)

2 comments:

  1. sabar k eira !
    benda yg berlaku ada hikmahNYA :))

    ReplyDelete
  2. :) doaken kite happy now dah okei ^^

    ReplyDelete